Aktivnosti

Popestrite si oddhih

Pri organiziranju različnih aktivnosti sodelujemo z lokalnimi izvajalci, ki okolje v katerem delujejo, poznajo zelo dobro. Za popestritev vašega oddiha nas kontaktirajte in skupaj bomo oblikovali vašo zgodbo v Julijskih Alpah.

Kolesarjenje

S seboj pripeljite kolo ali pa si pri nas izposodite odlična gorska kolesa in se odpravite po kolesarski stezi proti Kranjski Gori ali Belopeškim jezerom, na Bled na kremšnito ali pa do slapa Peričnik in v dolino Vrata. Tisti, ki pa si želite malo večjega izziva pa se lahko odpravite tudi na prelaz Vršič ali pa na Dovško Babo.

Jadralno padalstvo

V tandemu z izkušenim pilotom se podajte v višave in si svet oglejte iz druge perspektive. Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali organizirati vaš sanjski polet

Gorsko vodništvo

Nekaj kilometrov od vrat našega hostla, se nahaja ena izmed najvišjih sten v Evropi. Več kot kilometer visoka Triglavska stena nudi izjemen ambient pozimi in poleti za plezalce različnih sposobnosti. Julijske alpe med drugim nudijo zelo dober teren za turno smučanje, ledno plezanje in pohodništvo. V svet vertikale vas bo popeljal vodnik z mednarodno licenco IFMGA.

Agencija Julijana

Za več aktivnosti obiščite Agencijo Julijana v Kranjski Gori, kjer že 30 let organizirajo najrazličnejše aktivnosti (Kekčeva Dežela, rafting, nočno sankanje, izposoja E-koles) https://www.julijana.info/sl